kedd, szeptember 30, 2008

Fogyis tippek folyton frissítve

NE akarj hirtelen sokat fogyni!
Aranyszabály reggeli,ebéd bőséges vacsora minimális.

Csodaszer 1.)
A zabkorpa.
A zabkorpa tabletta korszerű technológiával előállított élelmiszer minőségű zabkorpából készült.
Vízben oldódó élelmi rostban és nyomelemekben gazdag termék.
Rendszeres fogyasztása jól kiegészíti rostszükségletünket, ily módon kedvező étrendi hatást érhetünk el. Étkezés előtt bőséges folyadékkal vegyük be. Ez jól megdagad és csökkenti az éhségérzetet.
Csodaszer 2.)
A gyömbéres forróvíz
A gyömbér méregtelenítő hatású , fokozza a zsírégetést a forró vízzel keverve telítettség érzetet okoz. 2 mokkáskanál őrölt gyömbért tegyünk termoszba és öntsünk rá 5 dl forróvízet majd zárjuk le. Ebből kortyolgassunk félóránként.

És persze mindemellett kell a mozgás is ,kezdetnek elég a séta ,20 perc, aztán emeled folyamatosan, ha van akkor valami gumis izzasztó naciba, ha nincs akkor nylonzacsiba , persze csak ha nem égő hogy csörögsz ;) vagy olyan helyen sétálj ,ahol nem jár senki :P
Csodaszer 3.)
A Zöld tea
Zsíroldó hatását francia klinikai vizsgálatok is igazolták. Napi 3X 1 csésze zöld tea főétkezések után, havonta minimum 1-2 kiló súlycsökkenéssel jár. Anélkül,hogy változtatnánk étkezési szokásainkon, anélkül, hogy fogyókúráznánk pusztán a tea ivásával is megszabadulhatunk a feleslegtől. ( a séta már 40-45 perces és este pár hasizomgyakorlat
Csodaszer 4.)
A Dörzskesztyű
A testmozgást tusolás kövesse. De!Vásároljunk egy durva felületű mosdó kesztyűt. Szánjunk rá időt, és a problémás helyeken pl: has, csípő, combok erősen dörzsöljük át. Egyes részeket legalább egy percig dörgöljük. Így ezeken a részeken felgyorsul a vérkeringés, és nagyon sokat segít a zsírpárnák eltüntetésében. Első alkalmakkor kicsit kellemetlen lesz, de ne hagyjuk abba, meglátják néhány nap után szinte már kívánjuk, hogy átmasszírozzuk az egyes testtájakat.Ezt minden nap ismételjük!
Csodaszer 5.)
Az Ananász
Az ananász egyik legértékesebb anyaga a bromélia nevű enzim, mely a fehérje emésztésben nyújt hathatós segítséget,valamint szerepet játszik a zsír elégetésében is. Fogyókúra idején ez a gyümölcs, illetve a belőle nyert gyümölcslé számottevően befolyásolja a "mérleg nyelvét" kiváló kiegészítője bármely fogyókúrás étrendnek. Csökkenti az édesség utáni vágyat, miközben 100 gr-ja mindössze 57 kalóriát tartalmaz.
Csodaszer 6.)
A Mate ( kapható gyógynövény boltokban )
Stimulálja a központi idegrendszert, növeli a szellemi képességet, gyorsulnak az életfunkciók, javul az anyagcsere és a vérkeringés, jótékony hatással bír a szív működésére, tágítja a perifériás hajszálereket és a hörgőket.

Polifenoljai vegyületei szabadgyökfogó tulajdonsággal is rendelkeznek, emiatt a népgyógyászatban az anyagcsere fokozására, fogyókúrában és az immunrendszer erősítésére is használják.
Jó tulajdonságai: nem okoz heves szívdobogást, nem rontja az alvás jellemzőit, hozzászokás veszélye kizárt.

Teáját frissítőként, élénkítőként fogyasztják. Fokozza a szellemi éberséget és a fizikai erőnlétet. Újabban gyenge vízhajtó hatása és a zsíranyagcserében játszott szerepe miatt fogyókúrában zsírégető szerként is alkalmazzák.
Csodaszer 7.)
Kökényvirág tea
A kökény virágából főzött tea étvágycsökkentő hatással bír. Használatával természetes gyógyteás fogyókúrát alkalmazhatunk.Teafőzés: Mint a gyógyteáknál általában, itt is egy evőkanálnyi szárított levelet teszünk a teáscsészébe és felöntjük forró vízzel. Semmi cukor, vagy ízesítő nem jön bele. Hidegen, vagy melegen napi 2-3 csészével fogyasztunk belőle.

Csodaszer 8.)
0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Az ALMAECET.

Az ecet serkenti az anyagcserét, elõsegíti a zsírok lebontását, méregtelenít, javítja az emésztést, víztelenít és csökkenti az étvágyat. Sõt az édességeket sem fogjuk annyira kívánni.
A fogyókúra ideje alatt igyunk meg minden étkezés közben 1 pohár vizet 2 teáskanál almaecettel. Ha elérjük ideális súlyunkat, akkor is ajánlott reggelente továbbra is almaecetes vizet inni. Segíti az emésztést, jó közérzetet biztosít


Csodaszer 9.)

ZSÍRÉGETŐ ITAL (1.)

Ananász-narancs ital

Megtisztítunk 20 dkg ananászt és egy kis darab gyömbért, felaprítjuk, hozzáadunk 1 dl narancslevet, 1 tk. mézet, 1 csipet fahéjat és 1 ek. apróra vágott citromfűlevelet, majd az egészet botmixerrel pürésítjük.
140 kalória, 2 g fehérje, 32 g szénhidrát, 0 g zsír

(Nem kell minden ajánlott csodaszert rendszeresen fogyasztani! Mindenkinek más–más válik be. Valamelyik hatásosnak bizonyul, egy másik viszont nem nyerte el a tetszésünket. Azért gyűjtöttük össze Önök számára a természetes „csodaszereket”, hogy mindenki kiválaszthassa saját maga számára a legmegfelelőbbet.)

Csodaszer 10.)

ZSÍRÉGETŐ ITAL (2.)

Kivi-dinnye mix

Meghámozunk, majd felkockázunk 1/2 kivit és 15 dkg sárgadinnyét. 1 ek. homoktövisitallal, 1 tk. juharsziruppal és 1 dl szõlõlével összeturmixoljuk.
178 kalória, 1 g fehérje, 55 g szénhidrát, 0 g zsír

Csodaszer 11.)

ZSÍRÉGETŐ ITAL (3.)

Sárgarépa-paradicsom ital

1 dl sárgarépalevet elkeverünk 0,75 dl paradicsomlével, 2 ek. almaecettel és 2 ek. finomra vágott petrezselyemmel. Cayenne borssal és egy gerezd összetört fokhagymával ízesítjük.
50 kalória, 2 g fehérje, 10 g szénhidrát, 0 g zsír


Csodaszer 12.)

ZSÍRÉGETŐ ITAL (4.) Fűszeres kefir ital

1,5 dl kefirt összeturmixolunk 2 ek. citromlével, 1 ek. instant zabpehellyel és 1 ek. finomra vágott zöldfûszerkeverékkel. Sóval, borssal ízesítjük.
140 kalória, 6 g fehérje, 14 g szénhidrát, 6 g zsír

Csodaszer 13.)

ZSÍRÉGETŐ ITAL (5.)
Írós (savós) uborkaital 

Meghámozunk és felaprítunk 12,5 dkg uborkát. 2 ek. apróra vágott kaporral, 1 dl íróval és 1 dl almalével összeturmixoljuk. Fűszeres sóval ízesítjük. 
90 kalória, 2 g fehérje, 20 g szénhidrát, 0 g zsír



Nincsenek megjegyzések: