péntek, október 10, 2008

Nostradamus jóslatai 2008-3797 között

*
2008 Az indiai szubkontinensen elmérgesedik a viszony a hinduk és a muzulmánok között. Négy államfő ellen követnek el a térségben merényletet. Közvetve ez a feszültség is hozzájárul a harmadik világháború kitöréséhez.

2009 Az új fegyverek már tizenegy állam birtokába kerülnek és ez lehetetlenné teszi a világháború kiteljesedését.

2010 A háború pokla mégis rázúdul a világra. A fő hangsúly a vegyi fegyverek bevetésén lesz. A háború 2010 novemberétől egészen 2014 októberéig fog tartani. A világháború két szakaszban zajlik majd le: az elsőben hagyományos fegyverekkel indul, majd atomfegyverek használatával teljesedik ki, a másodikban a prímet a már említett vegyi fegyverek viszik.

2014 A háború utáni élet meglehetősen borzalmas lesz. Az emberek, akik egyáltalán túlélték, tele lesznek iszonyatos bőrbajokkal. Az út a háború végéhez egy borzalmas atompoklon át vezet, mert a nagyhatalmak 2011-ben bevetik egymás ellen az atomrakétákat is, Európa totál kikészül. Ćm ez még nem elég a Közel-Keletieknek, és az arabok megindulnak Európa ellen iszonyatos vegyi fegyverek bevetésével tizedelve az amúgy is tönkretett európai lakosságot.

2016 Eddigre már lezajlottak a harmadik világháború utózengései is. Európa romokban hever. Növényzete, állatvilága csaknem teljesen elpusztult. Még tíz évig eltart, amíg Európa lassan-lassan ismét lakható lesz. A két szuperhatalom helyzete sem sokkal jobb.

2018 Mivel a két szuperhatalom és Európa lényegében elpusztult, Kína válik a világ urává. És bár a Föld egy része lakhatatlanná vált, a világ területeit a különböző hatalmak újra felosztják egymás között. Kína rendkívüli katonai erőt épít ki a levegőben. új pápát választanak, ez igen rossz kihatással lesz Rómára.

2023 A világgazdaság kezd a háború után lassan magához térni. úgy tűnik, mintha a világ tökéje egyetlen kézben összpontosul.

2024 Kína hatalmas űrapparátust fejleszt ki és egymás után állítja Föld körüli pályára a felderítő műholdakat, mert tart egy japán támadástól. (Amerikától Oroszországtól, valamint Európától már nem kell tartania, mert ezek lényegében elpusztultak.) A háború után lefékeződik az üvegházhatás kifejlődése, sőt visszafelé tartanak a folyamatok, és például Franciaország és Itália között már levonul a korábbi áradás és ismét közlekedhet egymás között a két ország népessége -már ami megmaradt belőlük-.

2025 Európa lényegében még mindig lakhatatlan.

2026 Borzalmas bőrrák járvány sújtja a világot.

2028 új energia forrásokat fedez fel az emberiség. Ezek akusztikai jellegűek. Később akusztikai fegyvereket is kifejlesztenek. Valószínűleg képesek lesznek az emberek a történelemben először az éhezést kiküszöbölni. Emberes űrutazást hajtanak végre a Vénuszra.

2029 - Végre - úgylátszik - sikerül megoldani a fúziós reaktor létrehozását, megjelenik a Földön a tiszta energia.

2031 A háború következtében Izrael tökéletesen tönkremegy. A megmaradt zsidók úgy döntenek, hogy elhagyják palesztinát, és valószínűleg Észak-német vagy skandináv területen telepszenek le.

2033 Az óriási vegyi szennyezések miatt elolvadnak a jégsapkák.

2038 új pápát választanak. Bár ezt a pápát az emberek nagyon szeretik, mégis csak rövid ideig marad hivatalban. Nem tiszta, hogy megölik-e, vagy valami más történik vele. Ebben az évben kezdenek üzemelni az ultrahang fegyverek és a szuperradarok új, támadó válfajai.

2045 óriási áttörés az orvostudományban! Természetes szerveket növesztenek klónozással, nincs többé csonka ember.

2050 Egy új világfőváros jön létre hatalmas felhőkarcolókkal

2056 Amerika kiheveri a háború pusztításait, és újból mint szuperhatalom jelentkezik a színen. új tudományos felfedezések történnek, kiteljesedik fizikai világképünk, és valószínűleg megalkotják azt az új meghajtási eljárást, amely lehetővé teszi a hipertérben való közlekedést. Ezzel tulajdonképpen az emberiség le is küzdött a tér és idő által alkotott korlátokat, és megnyílik előtte a nagy távolságú űrutazások lehetősége.

2057 Megjelenik az atommeghajtású űrrakéta.

2059 Az akkori öt űrutazó nemzet közös expedíciót szervez a világűrbe. Magas rangú tudósok is vannak az űrutasok között.

2060 Az arabok meghódítják Franciaország déli részét. E provincia fővárosa Nizza lesz.

2061 Az iszlám előretör. Magyarországot is meghódítják az arabok. Közben Kína egyre inkább nagyhatalmi szerephez jut, és bele is avatkozik a világban zajló folyamatokba.

2066 Az amarikaiak megelégelik az arabok erőszakos hódításait, és elhatározzák, hogy egy újonnan kifejlesztett klímafegyvert vetnek be ellenük, ám a bevetés során valami hiba keletkezik, és z egész Földre beköszönt egy szép kis jégkorszak.

2068 Tízévi utazás után új bolygórendszert fedeznek fel. Ezek egyik bolygóján hátramarad száz résztvevő, akik ott új terepet hoznak létre. A többiek visszatérnek a Földre. új, nagy tudományos felfedezések kora következik.

2069 Egy földön kívüli civilizáció romjait fedezik fel az űrkutatók de nem tudjuk, hol. Olyan új technológiákkal találkozni az emberiség, amelyek számára mindaddig ismeretlenek voltak.

2076 Megvalósul a kommunisták régi álma: létrejön egy osztályok nélküli társadalom közös világvezetés alatt.

2083 A Dél-Európát megszállva tartó arabok betiltják a tudomány művelését, és ezért az ottani tudósok Európa északi részébe menekülnek, ahol ennek következtében hatalmas tudományos fellendülés következik be. Az arabok gyarmatain csak az iszlám tanait lehet terjeszteni, egyfajta iszlám inkvizíció veszi kezdetét.

2087 Az az év a részleges erőszak éve Európában. Az egyesített európai erők megkísérlik az arabokat kiszorítani Itáliából, de kísérletük nem sikerül.

2088 Döbbenetes megbetegedés Üti fel a fejét a világon: az emberek szinte másodpercek alatt megöregszenek.

2097 A szörnyű járvány következtében fellendül a geriátriai (öregedést tanulmányozó) kutatások, és a kutatóknak ebben az évben sikerül megtalálni az öregedést okozó génszekvenciát. Amit már régen sejtettek, az öregedés nem más, mint egyfajta genetikai "megbetegedés". Ezt megbetegedést most sikerül gyógyítani: vagyis az öregedést visszafordítani, illetve megakadályozni.

2093 Nagy sietve űrexpedíciót szerveznek, mert az új kolóniát valamiféle baj érte. talán meteorit csapódott be. Segítségére sietnek.

2104 Kozmikus Tanács létesül. Addigra ugyanis az ember jócskán elterjed a Galaxisban. E tanácsnak az a feladata, hogy az anyabolygó és a kolóniák közötti vitákat békés úton rendezze.

2109 Rómát korábban a muzulmán erők a földel tették egyenlővé, kincseit azonban már jó előre sikerült biztonságba helyezni. Ezek most elökerülnek rejtekeikből, és kiárusítják őket.

2111 új orvosi felfedezés következtében az idegpályákat sikerül közvetlenül gépekhez kapcsolni, és így ember-gép robotrendszereket létrehozni.

2130 Nostradamus szerint egy földön kívüli megtanítja az embereket a tengerekben civilizáltan élni és a vízben oldott ásványi anyagokat gazdaságosan kinyerni. Az emberek elözönlik a tengereket és a vizek kizsákmányolása következtében nagyarányú halpusztulás kezdődik.

2149 Ennél az évnél említi Nostradamus először, hogy a világ végtér. Itt egy hatalmas meteorit becsapódására céloz, és az évet 3070-re teszi.

2180 Már akkora a levegőszennyezés, hogy a tudománynak körülbelül 700 évre lenne szüksége ahhoz, hogy az atmoszférát a szennyeződésektől megtisztítsa. Az emberek keményen hozzálátnak a feladatelvégzéséhez, és ezúttal politikai nézeteltéréseiket is félreteszik.

2183 A Marson létesített telepek lakosai önálló atomütőerőt hoznak létre, és követelik a Földtől való függetlenséget.

2197 Különböző nehézségek -így az intelligens állatok lázadása- miatt csaknem teljesen leáll az űrprogram fejlesztése.

2201 A Napban zajló magfúziós folyamatok lényegesen lelassulnak, és ezért a Földön kezdetét veszi a klíma összeomlása.

2202 Valamilyen nagyobbfajta tudományos vállalkozásra készül az emberiség, de bizonyos tudósok a vezetőket tájékoztatják eme tervezet szörnyű kockázatairól, és így a terv megvalósításától elállnak.

2212 A reinkarnáció tana általánosan elfogadottá válik.

2221 Ama kutatások következtében, amelyeket az emberiség földön kívüli civilizációk felfedezésére folytat, valami iszonyatos, borzalmas dolog fog történni.

2242 Keresztény csapatok támadnak Iránra, a muzulmán hit fellegvárára, és teljesen megsemmisítik.

2250 Megkötik az iszlám és a kereszténység közötti első igazi békeszerződést, és ezzel a két tábor közötti háború végtér.

2256 Egy világűrbeli expedícióról visszatérő legényég egy, a Földön addig ismeretlen kórokozót hurcol be a bolygóra. Mivel az emberi immunrendszer ennek kivédésére nincs felkészülve, olyan borzalmas járvány tör ki, amely minden megelőzőt együttvéve is felülmúl pusztítóeröben.

2279 Sikerül a fekete lyukakban tárolt óriási energiák megcsapolása és így az emberiség korlátlan energiához jut.

2288 A feketelyukak energiájának a felhasználásával az emberiség valóra válthatja az időutazást. Talán ezen utazással függ össze az, hogy Notradamus szerint az emberek intelligens földön kívüliekkel jönnek össze, akiktől fantasztikusan sokat tanulnak.

2290 Abbahagyják az intelligens állatok előállítását és az űrutazásokban való alkalmazását. A robotemberek korszaka is lejár.

2291 A Nap egyre lagymatagabban süt. A tudósok aggódnak, és megkísérlik a Napot nagyobb teljesítményre ösztökélni.

2292 A nap egyre nagyobb bajban van. óriási napkitörésekben iszonyú tömegű anyag zúdul ki a Naprendszerbe, aminek következtében az egész rendszer gravitációs egyensúlya vészesen meginog.

2296 Olyan erősek a napkitörések, hogy már a földi éjszakák is világosak.

2297 A gravitációs viszonyok megbolydulása következtében egyre-másra zuhannak le az űrállomások és műholdak.

2301-2369 Között (erről a korszakról csak keveset és pontatlanul lehet kikövetkeztetni Nostradamus próféciáiból)

2302 Az ember megfejti a Teremtés talányát és megérti, mint jöhet létre élő az élettelenből.

2354 Egy hatalmas mesterséges napot építenek az emberek, amely feleslegessé teszi a közvilágítást, de valamit elszúrnak, és az óriási hő- és fényforrás terjedelmes földsávokat kiéget.

2384 Az ember megismeri a halhatatlanságot, még durva eszközökkel sem lehet elpusztítani. A betegség vagy a tűz sem fog rajta.

2388 óriási, kivédhetetlen támadás indul a Marson létesített gyarmatok ellen.

2398 Ismét a háború lesz a legmagasabb rendű emberi ideál.

2404 Az iszlám előretör Itáliában. Egy űrhajó olyan leletekre bukkan, amelyekből megfejthető az emberiség előtörténete.

2410 A halhatatlanságot megismerő emberiség kénytelen durva születésszabályozási eszközökhöz nyúlni, és aki a nemzési és születési tilalmat megszegi, azt igen keményen megbüntetik.

2415 A Szíriusz tájékáról egy megfigyelőszonda érkezik a Föld közelébe. Az a szonda nemcsak megfigyelésre alkalmas, hanem arra is, hogy a rajta elhelyezett eszközök segítségével a földön kívüliek képesek legyenek bolygónk majdani lakóit akaratuknak és szándékuknak megfelelően befolyásolni.

2417 A súlyos környezeti problémák miatt az emberek mesterséges környezetet kezdenek kialakítani maguknak.

2425 Az emberiség egy része föld alatt él. Az ember lelke képes lesz közvetlenül érintkezésbe kerülni Istennel, a tisztátalanok elpusztulnak.

2471 A galaxis közepén egy fekete lyuk van, állítja Nostradamus. Ezt ismeri meg közelebbről az ember.

2480 Két mesterséges nap ragyog az égen. Hibás irányítás miatt összeütköznek.

2485 Az egyik meghibásodott nap a Földet állandó alkonyi derengésbe borítja. Ez lenne talán az Istenek alkonya?

És végül a vég ...

3005 Tíz borzasztó fegyverekkel felszerelt űrhajó megtámadja a Marson lévő gyarmatokat. A Mars a szörnyű fegyverek tüzében darabokra esik szét. Ez a körülmény felborítja a Naprendszer gravitációs egyensúlyát. Ennek következményei nem azonnal mutatkoznak, hanem hosszabb távon és különböző éppen. Egy üstökös megzavarodott gravitáció miatt letér pályájáról, és nekiütközik a Földnek. A tudósok mindent elkövetnek, hogy az üstököst elirányítsák, de ez nem sikerül nekik. Miközben a kométa a Föld felé zuhan, kitépi a Hold egy részét a helyéből. hatalmas kőzuhatag zúdul ennek következtében bolygónkra. A szerencsétlenség elpusztítja a földi atmoszféra jó részét. A Föld körül kialakul egy por- és törmelékgyűrű, amely lehetetlenné teszi az űrhajózást. A vékony megmaradt légkör igen gyorsan átmelegszik, és ennek következtében a földön mindenfajta élet kipusztul. Ekkor az emberek 3797-et írnak majd.

A Naprendszer egészének sem sokkal szebb a sorsa. A megbolydult gravitáció miatt a Merkúr a Napba zuhan. Ennek következtében iszonyatos napkitörések következnek, amelyek évszázadokig is eltartanak. Ez már nem egyéb, mint a nap végvonaglása. Az összeomló Naprendszerben azonban -egy erőteljes kitörés hatására- új "Nap" keletkezik, ugyanis begyullad a Jupiter, és mint új, fényes nap felragyog az égbolton.

Lehet, hogy majd kezdődik minden elölről?

http://agilix.extra.hu/index.html

39 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ezt a hülyeséget! :D

Névtelen írta...

Hát ez nagyon érdekes, de reméljük a legjobbakat!
Mert ha minden így lesz akkor úgy érzem, hogy a 18. életévem sem töltöm majd be ;)!!!!!

Névtelen írta...

Mit ivott aki ezt írta?Szerintem szívott is valamit!
Teljesen hülyeség már az eleje is,a többiről meg nem is beszélve...

Névtelen írta...

hát ez geciszar!:D

Zsola írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Névtelen írta...

aki ezt irta anyi esze volt mint egy doglot gilistanak ez nemigaz ez nagy baromsag az egesz hulye kocsog aki irta:-j

Névtelen írta...

nemtom kinek ijen elenk a fantaziaja de az ijen mennyen meseironak ne Nostradamussal szorakozzon mert o ijet nem irt! o egy lato volt nem egy mesemondo

Névtelen írta...

Az ilyennek inkább scifi forgató könyv írónak kéne menni és csinálni 1 uj star treket...Ott biztos nagyobb sikere lenne.. de a fantázia nem kicsi...

Névtelen írta...

Ez érdekes.... de nagyon sok mindent ellentmond az irásod!Ha sikerül az időutazás akkor mértnem mennek vissza 2010re!és változtatják meg a történelmet?és ha van fénysebesség akkor mértnem menekülnek el a meteor elől?és már egyszer csináltak mesterséges napot utánna hogy lehet jégkorszak?Szerintem hatalmas butaság.

Névtelen írta...

Van ami bevált az írásából, de remélem van ami nem fog. Nem jól hangzik ez az Európa elpusztul.

Névtelen írta...

Hát ez valami orbitálissan nagy baromság!!!

Névtelen írta...

Jajj! Majd össze szarom magam. Nostradamus egy drogos volt. Úgy szívta a fűvet, hogy még a pestis is elkerülte. Ekkora baromságot. Úgy látom aki mind ezt ide leírta az is drogozik. A fél világ vagy kúrvákból áll, vagy buziköcsögökből vagy drogos vagy hemafroditákból, vagy hacker vagy valamilyen esőcsináló elbaszott kurafikból, leszbikusokból. A világ 2/3-nak, ha vége lesz, akkor az nekik lesz köszönhető. Áve Én a földműves.

Névtelen írta...

Az egész jóslat pont sci-fi filmekböl lett kiemelve :-D
pld az utolsó mikor a jupiter nappá gyullad ki, ez a 2010-es űrodisszeiában volt látható, a mars megtámadása pedig a babylon 5 c sorozatba.. Aki szereti a sci-fi sorozatokat nehéz becsapni :-)

Névtelen írta...

van benne igazsag. az egesznek annyi a lenyege, hogy az emberek undoritoak. es amit tesznek mar most a Földdel, megbosszulja majd onmagat. A környezet egyszer ugy is tiltakozni fog az ellen, amit az emberek tesznek ellene. Meg sem erdemeljük, hogy itt eljünk, vagy akarhol mashol, amit tönkretehetünk. Allhatunk hattal, a vege ugy is szornyu lesz.

AtoszMester írta...

Istennel való kapcsolat, és a genetikai öregedés visszafordítása egy lapon említve elég nagy tanulatlanságra ad okot.

Névtelen írta...

mesterséges nap LoooooL ráadásul kettő is és összeütköznek XDXDXDXD

Névtelen írta...

2471 galaxis közepén fekete lyuk van
azt most fedezték fel nem rég!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Névtelen írta...

azt hittem ír valami igazságot nem ilyen gusztustalanságokat
jolvan ügyes vagy......
naprendszerközepén fekete lyuk van azt most fedezték fel 1,2éve
hallleluja zengd halleuja

Névtelen írta...

2010. októberi háború?! MÁR NOVEMBER VAN ÉS SEMMI! Nagy baromság van ideírva. Nostradamus ilyeneket sosem írt, olvastam minden jóslatát, nem csak magyarul. Ennyi ökörséget!

Névtelen írta...

80 éves elmúltam a mesékben nem hiszek.

o:csi írta...

http://index.hu/kulfold/2010/11/23/eszak-korea_agyuzott_egy_del-koreai_szigetet/

Névtelen írta...

Baromság az egész. Én végig követtem a jóslatot 2010 kezdetéig és egyik se vált be, mert egy nagggy szar.

Névtelen írta...

Ki a faszom írta ezt??? Akár ki is írta egy hülye idióta. Szerintem a nagyját meghamisította!!!

Névtelen írta...

Az egész világ kurvákból, drogosokból és egyéb faszkalapokból áll. Jó lenne ha a hülyéket kiirtanák, mert legalább a normálisoknak lenne valami jóóóó életük. Nem.....???

Névtelen írta...

Már november van és semmi!!! nagy fos ez. Nostradamus nem írt sosem ilyeneket. EZ EGY VALÓSÁGOS TÉNY!!! és jó lenne ha erre az ilyen hülyék is rájöjjenek az olyanok akik ilyen szarságokat írnak pl!

dendu írta...

Nagyon szeretem a science fictiont.
Kimondottan jó ez a cikk, (bár nem igaz) de óriási filmet lehetne csinálni belőle. :O . Észak Korea vs Dél Korea. Kiváncsi leszek. Ebbe van vmi. Jólenne az a fénysebesség...

Névtelen írta...

Végül is a 2028-ig leirtak beteljesülése,elképzelhető,
a világ már régóta forrong.
Terror,
Irak,
EU gazdasági krízise,
Korea,
stb...stb...

lehet, hogy hajszálon múlik
minden...???

Névtelen írta...

Ez a cikkíró egy idiota) ennyi hülyeséget

Névtelen írta...

ez akkora baromsag aki,mint aki irta ennel suketebb szoveget eletembe nem olvastam:D:))

Névtelen írta...

Hát eléggé megdöbbentő lenne ha igaz lenne, de valóban egyik állitás a másikat cáfolja.
Az aki ezt irta még forgatókönyvirónak sem mehetne, mert még összefüggően sem tud fogalmazni.
Már szavak ba sem tudom önteni mekkora lehetetlen szituációs tényezők vannak ide leirva (egyszóvan BAROMSÁG)!!!!!!!!! XD:)
Sztem az ember fogja elpusztitani saját magát (gondolom mint laikus).

Névtelen írta...

Hát eléggé megdöbbentő lenne ha igaz lenne, de valóban egyik állitás a másikat cáfolja.
Az aki ezt irta még forgatókönyvirónak sem mehetne, mert még összefüggően sem tud fogalmazni.
Már szavak ba sem tudom önteni mekkora lehetetlen szituációs tényezők vannak ide leirva (egyszóvan BAROMSÁG)!!!!!!!!! XD:)
Sztem az ember fogja elpusztitani saját magát (gondolom mint laikus).

Névtelen írta...

Itt elojon a Majmok bolygója, a Terminátor, A tengeralatti város és még sorolhatnám......... Legalább nem kell megnéznem ezeket a filmeket kulon-kulon. Itt egyben elolvasom. Gratula az írónak. Nostradamus versekben írt és nem írt ennyire konkrétan mindent. Hát ez valóban baromság. :)

Névtelen írta...

Szerintem jégkorszak lesz és a föld elmozdul a saját tengelyéről!

Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Névtelen írta...

Hát ez LOL
2010 novemberében ki kellett volna törnie a harmadik világháborúnak xD

Névtelen írta...

hahahaha hahahaha ,még enyit nem röhögem nem a mese országban élűnk te hó golyó!!!

Névtelen írta...

az hogy 3. vh-lesz az biztos, az elkövetkezendő 100-150 évben az üzemanyag, és az arany miatt, meg jégkorszak is lehet szerintem,
de amúgy tényleg nagy hülyeség

Névtelen írta...

"az hogy 3. vh-lesz az biztos, az elkövetkezendő 100-150 évben az üzemanyag, és az arany miatt, meg jégkorszak is lehet szerintem,"

Hát te se vagy 100-as, ha ezt képes vagy bekajálni. :D

Unknown írta...

2020 van és semmi sem k{vetkezett eddig be!