kedd, október 21, 2008

Törvények

A gondolkodás törvénye

Az Ön születési évéből számított egyjegyű szám megmutatja Önnek, hogy milyen hatások befolyásolják a tudatos és tudattalan gondolatait. A racionális gondolatok és a tudattalan intuíciók egyaránt alárendeltek ennek a hatásnak. Ezek olyan hatások, amik sokszor belül láthatatlanul zajlanak. A külvilág felé csupán áttételesen a szavak és cselekedetek által jelennek meg.

Az érzelmek törvénye

Az Ön születési hónapjából számított egy jegyű szám meghatározza az Ön érzelemvilágára gyakorolt hatásokat. Megmutatja, hogy milyen módon éli meg érzelmeit, hogyan reagál érzelmileg az Önt érő külső és belső hatásokra, gondolatokra. Ez a hatás már sokkal látványosabb, mint a gondolatokra, gyakorolt hatás, hiszen az érzelmi megnyilvánulások gyakran közvetlen testi reakciókat váltanak ki, melyek a testbeszédből is jól kiolvashatóak.

A cselekedetek törvénye

Az Ön születési napjából számított egyjegyű szám megmutatja Önnek, hogy miként nyílvánítja ki a gondolkodását és az érzelmeit a külvilág felé. Megmutatja viselkedését, ahogy a külvilág látja Önt. Ez az összes születési szám közül a leginkább látványos hatás, mivel cselekedeteiben és szavaiban közvetlenül és azonnal érezhető módon megjelenik, befolyásolja mindennapjait, jó és rossz szokásait, viselkedését és beszédstílusát.

A sors útja

Ez a szám, a születési képlet kiszámítása során a legvégső eredményként előálló két jegyű szám. Ennek a számnak a hatása, a második legfontosabb hatást gyakorolja az Ön életében. Ez a szám azt mutatja meg Önnek, hogy milyen úton, milyen módszerek segítségével nyilvánítja ki az életfeladatát. Általában ismételten más és más formában visszatérő élethelyzeteket jelent, melyeket újra és újra át fog élni élete során, és amik hozzásegítik ahhoz, hogy életfeladatát betölthesse.

A sors törvénye

Ez szám, ami a születési képlet kiszámítása során a legvégső eredményként előálló egy jegyű szám, gyakorolja a legnagyobb és legintenzívebb hatást az Ön egész életében. Ennek a hatásnak az alárendeltje minden más a képlet számításakor előálló szám hatása. Minden egyéb Önben meglévő személyiségjegy, ezen a hatáson keresztül nyilvánul meg. Minden, amit Ön gondol, érez, mond, vagy tesz élete során, azt ennek a számnak a hatása alatt teszi. Az erre a számra jellemző kulcsszavak meghatározzák az egész életét, jellemét és sorsát.

A támogatás törvénye

Ezek a számok azokat az életterületeket jelzik Önnek, ahol kiemelkedő lehetőségei és képességei vannak. Ezek azok a területek, ahol Ön könnyedén képes előrejutni az életben. Olyan eszközöket kap segítségül, melyeket felismerve és kihasználva könnyebbé és teljesebbé válik az élete. Itt is tapasztalhat a többletekből eredő nehézségeket, de csak abban az esetben, ha ellenáll azoknak a lehetőségeknek, amiket ezek az életterületek nyújtanak Önnek.

A tanulás törvénye

Ezek a számok azokat az életterületeket jelzik Önnek, ahol az értékítélete nem megfelelő. Gyakran egyik végletből a másikba csap át éppen csak az egyensúlyt nem találja meg. Ezek az Ön életében a legfontosabb leckék, azok a tanulnivalók, amiket mindenképpen el kell sajátítania. Ezeken a területeken találkozik a legtöbb nehézséggel, gyakran úgy érezheti, hogy kerülnie kell az olyan helyzeteket, ahol ezekkel a témákkal szembesülne. Ennek azonban éppen az ellenkezője igaz, csak az ilyen nehéz helyzetek által válik elsajátíthatóvá a megfelelő lecke.

Nincsenek megjegyzések: